Δραστηριότητες

Τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης με συνοδεία των δασκάλων τους, συμμετείχαν σε εθελοντική δράση για τον καθαρισμό της παραλίας Αγίου Νικολάου, Αρτέμιδας

Την Πέμπτη και Παρασκευή, 14 και 15 Απριλίου, οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για την υγεία των δοντιών, στη συνέχεια έγινε οδοντιατρικός έλεγχος 


Οι μαθητές μας ομορφαίνουν το σχολείο μας…

φέρνοντας την άνοιξη και την ελπίδα στους τοίχους…

αναβιώνοντας παιχνίδια ….

με τη καθοδήγηση του δάσκαλου εικαστικών κ. Γιώργου…

Εργοστάσιο σοκολάτας επίσκεψη 17/2/2016 Α’ τάξη

160224_141943_COLLAGE-1

Γυάλινο μουσικό θέατρο “Φωτεινό δωμάτιο” Α’ τάξη 25/1/2016

160224_142131_COLLAGE-1

Συννεφόλεξα από το Δ2 με θέμα την Ιστορία


Επίσκεψη στο πολιτιστικό πάρκο Κερατέας

Οι μαθητές των Α, Β και Γ τάξεων του σχολείου μας επισκέφτηκαν στις 9 Νοεμβρίου 2015, το πολιτιστικό πάρκο Κερατέας και έζησαν από κοντά την συγκομιδή και παραγωγή του ελαιολάδου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α2 δημιούργησαν έργα, σχετικά με την επίσκεψή μας στο πολιτιστικό πάρκο Κερατέας:

 

 

 

Εκδήλωση – Μαθήματα νερού από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS

Το σχολείο μας επισκέφτηκαν μέλη του δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, ενημέρωσαν και ευαισθητοποίησαν τους μαθητές μας, σχετικά με την εξοικονόμηση του νερού.

Print


Εκπαιδευτική επίσκεψη – Θεατρική παράσταση

Η πρώτη μας εκπαιδευτική επίσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των τάξεων του σχολείου μας, ήταν στη θεατρική παράσταση “Ψηλά Βουνά” από το ομώνυμο βιβλίο του Ζαχαρία Παπαντωνίου. 

high-1160x773

Λίγα λόγια για την παράσταση από τον σκηνοθέτη της παράστασης:

“Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της ελληνικής λογοτεχνίας. Βιβλίο που σίγουρα έχουμε διαβάσει όλοι κάποια στιγμή. Τα Ψηλά Βουνά του Ζαχαρία Παπαντωνίου, ήταν το πρώτο αναγνωστικό που γράφτηκε στη δημοτική. Η ζωντανή του γλώσσα και οι δροσερές εικόνες που δημιουργεί κατά την ανάγνωσή του, ήταν από τους βασικούς λόγους που διαλέξαμε να το ανεβάσουμε. Πρόκειται για μια παρέα παιδιών του δημοτικού, που μετά την προτροπή του δασκάλου τους, περνάνε το καλοκαίρι μόνα στα βουνά της Ευρυτανίας. Μέσα από τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους, μαθαίνουν τη φύση, την επιβίωση, το πώς συμμετέχεις σε μια ομάδα, και κυρίως την προσφορά.”

thema-thumb-large


Προετοιμασίες για την γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς

Πασχαλινές δημιουργίες από τους μαθητές των τμημάτων Ε3 και Δ1